Mine dikt - mine tanker

Mine dikt - mine tanker

Mine dikt - mine tanker...

er et resultat av år med både store og små utfordringer, gleder og sorger. Det er en salig blandig av stort og smått, dikt som har tatt tid, og ord som bare har formet seg på papiret.
Litt lenger ned på siden i menyen til høyre vil du finne en del kategorier som gjør det lettere å finne frem til de diktene du søker.
Kommenter gjerne om du har tid og lyst.

Ønsker du å låne noen av mine dikt hadde jeg satt pris på om du ga beskjed på mail, carina.gjortz@live.no

For alltid din

Dikt om kjærlighetPosted by Carina Wed, May 22, 2013 11:38:40
Jeg teller timene til vi er sammen igjen. Mine tanker går din vei. Jeg tenker på alle de gode stunder, og de ord du sier til meg. Jeg tenker på dine fantastiske øyne og din munn som møter min. Jeg tenker på hva jeg følte den kvelden, da du sa jeg var alltid din.
Jeg kjenner dine myke hender stryke kinnet mitt. Jeg vet jeg elsker deg så høyt jeg ville gitt mitt liv for ditt.

Hver time vi er sammen blir borte så fort, hver sekund svinner hen. Men tiden vi har sammen er uvurderlig min kjære, det er da vi finner hjem. Det å holde rundt deg og kysse deg stille, det å dele en natt med deg, det er som om himmelen åpnet sin port og lagde et rike for meg.
For sånne fantastiske stunder og gleder, det er det bare du som kan gi. Du stjal mitt hjerte den dagen vi møttes, vi er for evig tid.

For du erobret mitt hjerte, min sjel og mitt liv. Du har skapt drømmer som lever i meg. Jeg smiler av livets skjønne, små gleder, og den gaven fikk jeg av deg. Vi er ikke like, men vi deler det samme. Følelser som setter spor.
Jeg kan ikke gi deg alt du fortjener, men jeg vil gi deg tre små ord. Jeg vil si at jeg elsker deg til verdens ende, fra morgen til sent på kveld. Endelig vet jeg meningen med livet, jeg har funnet min sjelevenn.