Mine dikt - mine tanker

Mine dikt - mine tanker

Mine dikt - mine tanker...

er et resultat av år med både store og små utfordringer, gleder og sorger. Det er en salig blandig av stort og smått, dikt som har tatt tid, og ord som bare har formet seg på papiret.
Litt lenger ned på siden i menyen til høyre vil du finne en del kategorier som gjør det lettere å finne frem til de diktene du søker.
Kommenter gjerne om du har tid og lyst.

Ønsker du å låne noen av mine dikt hadde jeg satt pris på om du ga beskjed på mail, carina.gjortz@live.no

De møttes i blikket

Dikt om kjærlighetPosted by Carina Tue, May 21, 2013 21:49:10
De lot sine tanker sige i fred, og smilene fulgte gjerne med, der de vandret mellom fargerike roser. Hånd i hånd blant blomstenes mystikk, det var uforenelige følelser de fikk, der de sakte smeltet sammen og var ett.

De møttes i blikket, i hjerte og i sjel. De søkte sammen, og søkte mer, og fant nøkkelen til livets gave. De sjenket den til hverandre, og lovte blant alle, at deres vei nå var den samme

Fra endeløs skjønnhet i rosens krone, til den ytterste smerten fra en sylskarp torne. Likevel søkte de stilken sammen, og bygget den urokkelige rammen som fra nå av var livet som mann og kone.

Tross torner og kroner, de er sammen for livet. Dit den ene går vil den andre bli med. Å elske har endret betydning for dem. Nå har de begge funnet veien sin hjem.